Ludre VTK 1050

İNDİRİLEBİLİR DOSYALAR
- VERİ TOPLAMA YAZILIMI
- VERİ KAYIT YAZILIMI
- DRİVER
- ÖRNEK LABVİEW YAZILIMLARI
3 KANAL ANALOG GİRİŞ KARTI 16 bit
TEKNİK ÖZELLİKLER
Giriş sayısı : 3 Kanal (Farksal)
Çözünürlük (ADC resolution) : 16 bit
Örnekleme (Sample rate) : 1050 örnek/sn (toplam)
Giriş aralıkları (Input range) : ±1,25V, ±2,5V, , ±5V, ±10V
Driver Uyumluluğu : Windows 32-64 Bit, Linux, Mac OS, Android (Java)
Örnek yazılım kütüphanesi : Labview
ÜRÜN İÇERİĞİ
VTK1050, USB 2.0 Kablo, Ürün kalite kontrol ve kalibrasyon raporu.
BOYUTLAR
Uzunluk 7,25 cm
Genişlik 4,50 cm
Yükseklik 2,20 cm
AÇIKLAMA
VTK1050 örnekleme frekası ile uyumlu geliştirilen giriş katı çift kat pasif filtre içermektedir. Sınıfına göre statik değerlerde yüksek hassasiyet sağlar.
UYGULAMA ALANLARI
Statik Sensör Ölçümleri
Voltaj Ölçümü
Basınç Ölçümü
Sıcaklık Ölçümü
Işık Şiddeti Ölçümü
Ses Şiddeti Ölçümü
Sıvı Basıncı Ölçümü
Sıvı Seviyesi Ölçümü
Manyetik Alan Ölçümü
Datalogger
Sıcaklık Ölçümü Uygulama
Sıvı Basınç ve Seviye Ölçümü
Işık Şiddeti Ölçümü Uygulama
Basınç Ölçümü Uygulama
Voltaj Ölçümü Uygulama
Veri Toplama Kartı (Data Acquisition Card) Nedir?
Veri toplama; sistematik bir şekilde kurulan, çalışılan değişkenler ile ilgili bilgi toplama, test ve ölçme işlemidir. Bu sayede, ilgili sorular yanıtlanıp sonuçları değerlendirebilir. Bir araya getirilen bilgiler ana noktaları toplamamıza yardımcı olur. Bütün veri toplama çalışmalarının amacı, daha sonra zengin veri analizine çevirecek olan kaliteli kanıtları yakalamak ve ortaya atılan sorulara inandırıcı ve güvenilir bir cevap oluşturulmasını sağlamaktır. Bu açıdan raporlama ve analiz çok önemlidir. Verilerin grafik halinde görselleştirilmesi ve kayıt edilmesi veri toplama yazılımları ile yapılabilir. Veri toplama ile ilgili bütün bu işlemleri yapan içinde yazılımı barındıran donanıma Veri Toplama Kartı denir. Literatürde Data Acquisition Card olarak geçmektedir.
Data Logger (Veri Kaydedici) Nedir?
Bir veri kaydedici, zaman içinde veya bir cihaz veya sensör ile veya harici cihaz ve sensörler aracılığıyla konumla ilgili verileri kaydeden elektronik bir cihazdır. Dijital işlemciye dayanıyorlardır.
USB TAK-ÇALIŞTIR ÖZELLİĞİ
Firmamızın Ar-Ge çalışmaları sonucu üretmiş olduğu VTK serisi ürünlerimizin kullanılabilmesi çok kolaydır.
VTK Ürünleri, internete bağlı güncel bir bilgisayarda herhangi bir işlem gerektirmeden otomatik olarak görülür. Cihaz aygıt yöneticisi altında “USB Serial Converter” olarak görülecektir.
İnternet bağlantısı olmayan bilgisayarlarda driver aşağıdaki linkten indirilebilir.